Izaberite najbolje opcije za Zvezdu, Partizan, Vošu i TSC! Da li je najteže izabrati Partizanovog rivala?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2020, 08:45

Izaberite najbolje opcije za Zvezdu, Partizan, Vošu i TSC! Da li je najteže izabrati Partizanovog rivala?

Iako smo još uvek pod utiskom jučerašnjeg žreba, UEFA nam je i za danas spremila novu ''poslasticu''.

Podsetimo, juče su naši klubovi vrlo dobro prošli na žrebu. Zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati Omoniji na Kipru (15. ili 16. septembar), Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope putuje u Moldaviju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na duel sa ekipom Sfintu George (17. septembar), a TSC će biti domaćin rumunskom FCSB-u, bivšoj Steaui.

Već danas, nešto posle podneva, Crvena zvezda će saznati i ko je čeka u poslednjoj, plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, kada će se igrati dve utakmice, pa crveno-beli za razliku od ostalih naših predstavnika danas neće strepeti da li će biti u ulozi domaćina ili gosta.

Sinoć smo vam otkrili koje su opcije, ali da ponovimo: Salcburg, Olimpijakos, Slavija Prag, ili pobednik meča Ferencvaroš - Dinamo.

Koga biste poželeli Zvezdi? Verovatno bi najbolja opcija bila da Ferencvaroš dobije Dinamo, pa da se srpski šampion sa mađarskim bori za plasman u Ligu šampiona, ali u ovoj fazi takmičenja niko se ne sme na bilo koji način potceniti.

Kada je u pitanju žreb za Ligu Evrope, počinje u 13 časova, a ovoga puta ćemo imati sva tri predstavnika, jer će konačno startovati i ekipa Vojvodine. Osvajač Kupa Srbije bi mogao da dobije i najatraktivnijeg rivala od svih naših klubova, Murinjov Totenhem, ukoliko engleski klub prethodno savlada Lokomotivu iz Plovdiva. Ostale opcije za Novosađane su: Rostov (Rusija) i pobednik duela Bala Taun (Vels) - Standard Lijež (Belgija). Ova poslednja bi bila najpovoljnija u pogledu šansi Vojvodine za plasman u plej-of.

Što se tiče Partizana, crno-beli su juče odlično prošli, ali danas će biti teško proceniti šta im najviše odgovara - belgijska Šarlroa koja je silovito startovala u nacionalnom prvenstvu sa četiri pobede iz četiri meča, odlična Alanjaspor iz Turske, ili neugodna i neatraktivna Desna iz Ukrajine. Zbog toga će najvažnije biti da Partizan u trećem kolu bude domaćin, u suprotnom će imati vrlo težak posao da dođe do plej-ofa. A ako već biramo, možda ipak Šarlroa u Humskoj...

Konačno, TSC je već ostvario primarni cilj plasmanom u drugo kolo, ali naravno da se time neće zadovoljiti. Ukoliko tim iz Bačke Topole savlada i RCSB, onda su opcije za protivnika u trećem kolu Anortozis (Kipar) ili pobednici duela Kolerejn (Severna Irska) - Madervel (Škotska), Riterjai (Litvanija) - Slovan Liberec (Češka), Pjast (Poljska) - Hartberg (Austrija). Škoti ili predstavnik Severne Irske deluju kao vrlo prihvatljiva opcija.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo je i Voša! Na žrebu opet i Partizan i TSC

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2020

Čekamo da vidimo i ko će na koga u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope..Partizan i TSC već su odigrali i prve utakmice, a Vojvodina tek ide na prvi žreb. Sa nadom da će joj se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope priključiti i Partizan i TSC. Jer bilo bi to zaista dobro za srpski fudbal,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.