Iz prvog skoka ostvarila normu: Španovićeva u finalu Svetskog prvenstva u Poljskoj!

Izvor: Blic, 08.Mar.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz prvog skoka ostvarila normu: Španovićeva u finalu Svetskog prvenstva u Poljskoj!

Ivana Španović plasirala se u finale Svetskog prvenstva u dvorani pošto je nakon prvog skoka u grupi A ostvarila normu sa 6,77 metara!

Kako je za finale bilo potrebno da se preskoči 6,70 metara, Ivana je odmah doskočila do norme i sa prve pozicije u grupi spremno dočekuje finale koje će se održati u nedelju od 15 časova.

Uz srpsku atletičarku, u finalu su se našle još Darja Klišina koja je takođe skočila preko norme (6,76), dok su se kvalifikovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još Šara Proktor, Eloiz Lešur, Teresa Dobija, Katarina Džonson-Tompson, Tori Polk i Erika Žarder.

Ivana je na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojila bronzanu medalju, a sada je jedan od glavnih pretendenata za zlatno odličje u Poljskoj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz prvog skoka ostvarila normu: Španovićeva u finalu Svetskog prvenstva u Poljskoj

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2014

Ivana Španović plasirala se u finale Svetskog prvenstva u dvorani pošto je nakon prvog skoka u grupi A ostvarila normu sa 6.77 metara!

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.