Iz prve ruke: Sporting bi Gudelja, a Bešiktaš Mitroglua

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iz prve ruke": Sporting bi Gudelja, a Bešiktaš Mitroglua

Lisabonski klub nudi dva miliona evra za pozajmicu na godinu dana, Kinezi traže milion više od toga.

Sporting želi da vrati našeg defanzivnog vezistu iz Kine u Evropu, piše portugalska "A Bola". Iskoristio bi i to što je Gudelj (26) nedavno prekomandovan u rezervni tim Gvangdžou Evergrandea zbog ograničenog broja stranaca budući da je kineski šampion, čiji je trener proslavljeni italijanski reprezentativac Fabio Kanavaro, ovog leta doveo na pozajmicu dva Brazilca: Talisku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Benfike i povratnika Paulinja iz Barselone.

Gudelj je u Kinu otišao pretprošle zime iz Ajaksa. U prvoj sezoni je igrao za Tedu. Pošto ima i holandski pasoš, u Sportingu bi se vodio kao igrač iz Evropske unije. S kineskim timom ima ugovor do poslednjeg dana 2019.

Tek što se trener Marseja Rudi Garsija pohvalno izrazio o grčkom napadaču Konstadinosu Mitrogluu (30) iz Turske stiže vest da ga u svojim redovima želi Bešiktaš, Partizanov protivnik u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. I Bešiktaš bi ga na pozajmicu na jednu sezonu. Mitroglu je stigao u Marsej prošlog leta iz Benfike za 15 miliona evra, a ima ugovor do juna 2021.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.