Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2021, 19:00

Iz Verone u Gornji Milanovac, Zvezdino dete prešlo u Metalac

Bogdan Jočić stiže na jednogodišnju poziciju

U Gornji Milanovac po sigurne minute. Talentovani ofanzivni vezista Bogdan Jočić do kraja sezone će igrati na pozajmici u Metalcu i tako doći do neophodnog kontinuiteta u seniorskom fudbalu.

Zvezdino je u Italiju stiglo na leto 2019. godine za obeštećenje od 500.000 evra, ali nije uspelo da se izbori sa žestkom konkurencijom u prvom timu. Prošle sezone je igrao za mladi tim kluba sa Bentegodija, a ove će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na superligaške terene.

Jočić je prošao sve mlađe kategorije, kako Crvene zvezde, tako i reprezentacije Srbije. Ovog leta, italijansko mediji su pisali da su za mladog igrča zainteresovani holandski prvoligaši Tvente i Groningen, švajcarski Lugano, hrvatska Rijeka i italijanski drugoligaši Krotone i Frozinone. Ipak, ništa od toga se nije ostvarilo, pa se Gornji Milanovac ispostavio kao najbolja opcija u trenutku.

Jočić ima 20 godina, a ugovor sa Veronom ga veže do leta 2023. godine, a Metalac nema opciju otkupa ugovora na kraju sezone.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.