Iz Rusije s ljubavlju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Rusije s ljubavlju (FOTO)

Viki Odincova je devojka od koje smo svakako očekivali da će na provokativan način čestitati Novu godinu, ali za razliku ostali selebriti devojaka Ruskinja nije krenula njihovim stopama.

Devojka Vozača Formule 1 Fernanda Alonsa je ipak privkula pažnju na sebe jer na njenom Instagram profilu nisu izostale atraktivne fotografije.

Možemo samo još jednom istaći da španski vozač poprilično uživa psole razvoda sa suprugom.

A video posted by Viki Odintcova (@viki_odintcova) >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << on Dec 24, 2016 at 3:09am PST

A photo posted by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Dec 5, 2016 at 6:48am PST

A photo posted by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Nov 28, 2016 at 11:32pm PST

A photo posted by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Oct 23, 2016 at 11:37pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Barselone jure po novi kalendar! Razlog – skinula se njihova poznata navijačica (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016

Atraktivni brazilski top model Livia Đulo ponovo je izbacila set fotografija sa tematikom Barselone, ali ovoga puta kroz kalendar za 2017. godinu...Zato ne bi trebalo da čude redovi navijača koji će verovatno što pre požuriti da ga kupe...Uz najavu da stiže Barsin kalendar, Livia je poželela...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.