Iz Radničkog u Olimpijakos: Ne događa se često

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Radničkog u Olimpijakos: "Ne događa se često"

Nenad Lalatović govorio je u najavi subotnjeg derbija o svom igrači, koji je potpisao za grčkog velikana.

Foto: MN Press

Lazar Ranđelović bio je tokom leta dovođen u vezu sa Partizanom, ali je ipak završio u Olimpijakosu.

Perspektivni ofanzivac Radničkog iz Niša potpisao je višegodišnji ugovor sa crveno-belima iz Pireja i ove nedelje formalno postao njihov član, s tim da će do kraja ove sezone igrati na "Čairu", kao pozajmljen igrač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Nenad Lalatović, šef struke Radničkog, govorio je o Ranđeloviću u najavi utakmice protiv Čukaričkog u subotu (18 časova, TV Arena sport 1).

"Lazar se kasno vratio iz Atine, gde je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom i teško da ću moći da računam na njega u subotu. Moram da kažem da je njegov odlazak u Olimpijakos veliki uspeh za Radnički, jer se retko dešava da igrač iz Radničkog direktno ode u tako veliki klub", izjavio je on.

"To je sjajna prilika i za moje ostale fudbalere, da vide da se kvalitetnim partijama ovde mogu izboriti za odlazak u jaku evropsku ligu", dodao je Lalatović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.