Iz Oklahome o Pokuševskom: Nikada nije razumeo svoju igru kao profesionalac, navijamo za njega i verujemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 11:29

Iz Oklahome o Pokuševskom: Nikada nije razumeo svoju igru kao profesionalac, navijamo za njega i verujemo

Poželeli mu sreću.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski više nije igrač Oklahoma Siti Tandersa, koji su mu u petak uručili otkaz. Naš as je 2020. godine biran kao 17. pik na draftu, a ne preterano veliku šansu koju je dobio nije uspeo da iskoristi i zbog povreda koje su ga pratile.

- Pre četiri godine je došao ovde, prolazio je kroz naš program. Bio je, očigledno veoma mlad, zelen, fizički, nikad nije igrao ovde. Mislim da nikada nije razumeo svoju igru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao profesionalni igrač. Iako mislim da je naperedovao, nismo našli konstantnu ulogu za njega ove sezone - ocenio je trener Oklahome Mark Degnolt.

Ipak, poeželeo je sreću srpskom košarkašu.

- Ali, on je još jedan momak za koga navijamo, u koga verujemo, i cenimo njegovu posvećanost našem programu tokom njegovog vremena ovde i želim da i on to zna - jasan je bio Degnolt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.