Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021, 10:05

Iz Novog Pazara grme na Simovića i FSS: Nismo miljenici fudbalske organizacije

Plavo-beli smatraju da su oštećeni za penal protiv Metalca

Ne može finiš sezone u Superligi Srbije da prođe bez drame, tenzija i optužbi. Ovaj put borba za opstanak je poprilično napeta jer se u niži rang seli čak šest klubova.

Zasad je poznato da će to biti OFK Bačka, Mačva, Zlatibor i Inđija, a poslednje kolo daće još dva putnika u Prvu ligu. Strepe Javor, Novi Pazar, Radnički Niš, Rad i Voždovac.

Novi Pazar je u nedelju odigrao 1:1 sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Metalcem u Gornjem Milanovcu, a u klubu iz grada kraj Jošanice smatraju da ih je sudija Novak Simović drastično oštetio jer nije dosudio penal. Izdali su tim povodom saopštenje u kom se ne navodi konkretna situacija, osim da se radi o finišu utakmice.

Tvrde i da to nije prvi put da arbitri previde situaciju koja ide njima u korist.

"Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Superlige po svaku cenu", navode plavo-beli u saopštenju koje prenosi Sportski žurnal.

Smatraju u Novom Pazaru da je dobro što se prvenstvo ubrzo završava, jer će time prestati brukanje Fudbalskog saveza Srbije.

"Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema", ističu kraj Jošanice.

Novi Pazar je trenutno na 15. mestu, poslednjem koje vodi u niži rang, ali ima isti broj bodova kao Radnički iz Niša, a jedan manje od Rada i Voždovca. U poslednjem kolu igra protiv Napretka kod kuće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.