Izvor: Blic, 11.Dec.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Madrida do drugog kruga

Iz Madrida do drugog kruga

MADRID - Partizan večeras u Madridu, protiv Reala igra osmi meč u Grupi C Evropske lige. Ovo je ujedno i drugi ciklus mečeva u ovoj fazi takmičenja. Na startu Evrolige Real je jedva pobedio u Beogradu. Sada crno-beli žele da naprave iznenađenje i da pokušaju da pobede usred Španije.

- Nama je svaka utakmica u ovom takmičenju teška. Najvažnije nam je da svaki meč pokušamo da odigramo bolje nego prethodni. To je osnovni cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovog mladog tima koji mora da napreduje. Ako uz dobru igru zabeležimo i pobedu onda je to pravi dobitak. Što se tiče utakmice sa Realom mogu da kažem da ona za Partizan Mobtel dolazi u nezgodno vreme. Pre svega jer je Real ušao u formu. Ostvarili su tri pobede za redom i to nas zabrinjava - rekao je Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, po dolasku u Madrid.Duško Vujošević ističe da je Real favorit i kaže:

- Real je dugo tražio pravog plejmejkera. Našli su ga u Damiru Mulaomeroviću. Dobar je u 'pikenrolu a, takođe, sjajan strelac. Sada je Real u ofanzivi mnogo jači. Uz njega odlično igra i Aleks Mumru. Takođe u tim su se vratili Dragan Tarlać i Alfonso Rejes.

U Beogradu Partizan je bio bolji, ali je izgubio.- Real je pobedio u Beogradu jer su uspeli da zaustave Miloša Vujanića. Ako uspemo da im pariramo u skoku na centarskoj pozici onda je naša šansa velika. Real je favorit i pobeda bi ovim momcima značila mnogo - zaključio je Vujošević.

Dušan Kecman u poslednje vreme igra sve bolje. Od njega se očekuje da pokuša da zaustavi Mulaomerovića.

- Igramo protiv Reala koji je ušao u sjajnu formu. U gostima su pobedili Asvel u Evroligi, što govori o njihovoj snazi. Pokušaćemo da ih iznenadimo i ova pobeda bi nam dala šanse za plasman u drugi krug takmičenja u Evropskoj ligi - reči su Kecmana.

Inače, utakmica se igra u dvorani 'Rajmundo Saporta' (kapacitet 5.200 mesta) a večerašnji duel počinje u 18.30 (BK TV). S. Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.