Iz Igokee u Španiju!

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Igokee u Španiju!

Krilni centar Aleksandrovčana karijeru nastavlja u ACB ligi.

Posle manje od pola godine saradnje, Igokea se rastala sa jednim od svojih lidera.

Iskusni hrvatski krilni centar Tomislav Zubčić (28) prešao je u Španiju i zadužio opremu Manrese.

Njegove dobre partije u timu Igokee nisu prošle nezapaženo, pa će bivši igrač Cibone, Cedevite, Ritasa, Avtodora i Nižnjeg imati priliku da se dokaže u jednoj od najjačih evropskih liga.

Zubčić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ove sezone na Jadranu prosečno postizao 19 poena i bio je jedan od najzapaženiji pojedinaca u dresu Aleksandrovčana.

Španski klub nije saopštio na koji vremenski period je Zubčić potpisao.

⚡️ Arriba Tomislav Zubcic al BAXI Manresa! Talent, centímetres i anotació pels del Nou Congost Benvingut, Tomislav!  ⚡️ ¡Llega Zubcic al BAXI Manresa! Talento, centímetros y anotación para el Congost ¡Bienvenido!#PITiCONGOST#SOMHIManresahttps://t.co/cGnmFlrExJpic.twitter.com/NIEqsmF3g2

— BAXI Manresa (@BasquetManresa) January 8, 2019

Visoki Zadranin je najbolju partiju u Laktašima pružio protiv aktuelnog šampiona, Budućnosti, kada je meč završio sa 32 poena.

Zubčić je u dosadašnjoj karijeri nastupao u brojnim klubovima, širom evrope, i to za Telekom Bon, Trabzonspor, Nižnji Novgorod, Avtodor Saratov, Lijetuvos Ritas te u nekoliko navrata Cedevitu i Cibonu, da bi jedan period karijere proveo i u Razvojnoj NBA ligi, gdje je nosio dres Oklahoma siti Blua.

Sada će prvi put zaigrati u Španiji.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.