Iz Bajerna samo loše vesti

Izvor: Mondo, 14.Nov.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Bajerna samo loše vesti

Fizički napad, porazi, priče o smeni trenera, a sad i povreda

Dok se još prepričava napad Frenka Riberija na komentatora, svakodnevno šuška o smeni trenera Nike Kovača posle slabijih rezultata ove sezone, iz Minhena stiže još jedna loša vest.

Džejms Rodrigez je povređen i očekuje ga duža pauza.

Kolumbijac je na treningu oštetio ligamente kolena i za sada je izvesno da neće biti na terenu do kraja 2018. godine.

"Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će morati da odmori koleno deset dana, pre nego što počne terapiju i oporavak. Njega očekuje nekoliko nedelja pauze", poručili su iz Bajerna.

Kolumbijski fudbaler tako će propustiti preostala dva meča u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Benfike i Ajaksa, ali i nekoliko duela u Bundesligi.

On je ove godine u drugom planu kod trenera Kovača, zbog čega su mnogi spekulisali da je u veoma lošim odnosima sa trenerom. Hrvatski trener je negirao takve priče rekavši da na raspolaganju ima veliki broj igrača, da svi zaslužuju šansu i "da ne može da izvede više od 11 fudbalera na teren".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.