Ivkoviću uskoro četiri plate

Izvor: B92, 12.Jan.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivkoviću uskoro četiri plate

Dug Košarkaškog saveza Srbije prema selektoru reprezentacije Dušanu Ivkoviću uskoro će početi da se smanjuje.

Kako prenosi "Sport" trofejni stručnjak će vrlo brzo dobiti četiri plate ili ukupno 80.000 evra neto.

Od ranije se zna da savez selektoru i treneru Olimpijakosa duguje oko 180.000 evra bruto. Još uvek se ne zna da li će Ivković i dalje obavljati posao selektora Srbije. Konačan stav se očekuje u aprilu ili maju, odnosno posle izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novog rukovodstva Košarkaškog saveza Srbije.

Ivkovića u sredu uveče od 20 časova očekuje prvi veliki derbi od povratka u Olimpijakos. Protivnik „crveno-belima" je Panatinaikos Željka Obradovića. Poslednji susret dva tima bio je u prošlosezonskom finalu grčkog prvenstva kada je meč više puta prekidan zbog nereda navijača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na pomolu isplata dugova KSS selektoru Ivkoviću

Izvor: Blic, 12.Jan.2011

Košarkaška javnost još uvek ne zna da li će Dušan Ivković posle uspeha na Eurobasketu i Svetskom prvenstvu predvoditi i dalje našu reprezentaciju, a stvari bi uskoro mogle da počnu da se pokreću sa “mrtve tačke”. ..Od dugovanja koje iznosi oko 180.000 evra bruto, u šta spadaju i porezi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.