Ivković preuzima Efes

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković preuzima Efes

Postoji velika mogućnost da Duda Ivković bude naredni trener Efesa, saopštio menadžer trofejnog stručnjaka Miodrag Ražnatović.

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković mogao bi sledće sezone da prezume turski Efes, rekao je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

"Postoji velika mogućnost da Ivković bude sledeći trener Efesa. Efes jedan od retkih timova u kojem bi Ivković mogao da radi. Hteli su da ga dovedu i sada, ali nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da potpiše. Zbog svih problema koje su imali, mislim da bi on bio pravo rešenje. Voli Istanbul, a i klub je dobro organizovan. On veruje da svojim iskustvom, znanjem i energijom može doprineti još mnogo košarci", rekao je Ražnatović, prenosi "Tanjug".

Strani mediji spekulišu da će Ivković ovog leta potpisati dvogodišnji ugovor sa Efesom, na osnovu kojeg bi zarađivao dva miliona evra po sezoni.

Ivkovićev poslednji klub bio je Olimpijakos, sa kojim je 2012. godne osvajio Evoligu i grčko prvenstvo.

Prošle godina vodio je reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde je nacionalni tim završio na sedmom mestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Posle Atine, udariće kum Duda na kuma Željka i u Istanbulu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2014

Istanbulski Anadolu Efes će najverovatnije biti sledeća stanica u karijeri našeg trofejnog košarkaškog stručnjaka Dušana Dude Ivkovića. O tome se i spekulisalo u prethodnih mesec dana, a sada potvrda došla i od Ivkovićevog menadžera Miška Ražnatovića. “Postoji velika mogućnost da Ivković...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.