Izvor: Blic, 29.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Brzić više nije trener Vojvodine

Dosadašnji trener Vojvodine Ivica Brzić potvrdio je danas da više neće biti trener novosadskog prvoligaša.

Brzić je na konferenciji za novinare rekao da mu ugovor sa Vojvodinom ističe 1. juna i da mu je u klubu rečeno da neće biti produžen. On je rekao da je zadovoljan svojim učinkom u klubu, od kako je početkom prvenstva nasledio Milovana Rajevca na mestu šefa stručnog štaba.

Brzić je naveo da nije imao problema sa upravom i ljudima u klubu, ali je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su ga pogodile glasine u kojima su on i saradnici označeni kao treneri-rekreativci.

Vojvodina je pod Brzićevim vođstvom zabeležila 16 pobeda i po šest remija i poraza i drugi put uzastopno se plasirala u Kup UEFA.

Pojedini novosadski mediji danas su javili da su mogući Brzićevi naslednici Slobodan Krčmarević i Ilija Petković. Očekuje se da će novi trener biti poznat tokom sledeće nedelje ili najkasnije posle Skupštine kluba 10. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.