Ivić izuzetno nezadovoljan

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 22:29

Ivić izuzetno nezadovoljan

Srpski trener Vladimir Ivić nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika tokom utakmice protiv Vikomba.

Ivićev Votford odigrao je nerešeno rezultatom 1:1 na gostovanju u okviru osmog kola Čempionšipa.

"Stršljenovi" su i dalje u vrhu tabele i nalaze se na trećoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.

"Da budem iskren, možemo da budemo zadovoljni bodom. Govorim o našoj igri, koja nije bila dobra. Znali smo kakav fudbal igra naš protivnik, pokušali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se za to pripremimo, ali, da budem iskren, oni su napravili više šansi, a mi smo za 90 minuta imali možda dve prilike i moramo da budemo zadovoljni osvajanjem jednog boda", rekao je Ivić posle meča.

Golman tima Ben Foster je impresionirao srpskog stručnjaka, ali to nisu dobre vesti.



"Ako je naš golman igrač utakmice, onda to znači da smo imali mnogo problema. Imali smo problem u defanzivnoj formaciji, ponovo smo iz prekida primili gol. To je problem u većini naših utakmica i ne radi se samo o defanzivnoj liniji - ni nikada smo imali loptu nismo uspeli da kreiramo nešto što smo pripremili. Na tome moramo još mnogo da radimo",
ističe Ivić.

U prethodna dva meča Votford je dva puta remizirao.

"Imali su dve ili tri šanse iz prekida i na to moramo da se fokusiramo. Posebno na prekide. Danas i u prethodnom meču smo izgubili četiri boda zbog prekida", objasnio je srpski stručnjak koji ove sezone debituje na Ostrvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.