Ivanovićeva zvezda u Sidneju

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva zvezda u Sidneju



Srpska teniserka Ana Ivanović doputovala je u Sidnej, gde će učestvovati na turniru početkom januaru ali i pripremati za prvi gren slem turnir u novoj sezoni - Otvoreno prvenstvo Australije.

"Uvek govorim da je ovo moja omiljena zemlja i zaista želim da napravim dobar rezultat. Stvarno bih volela da prvi grend slem koji osvojim bude ovde, tako da svakako na sebe vršim malo veći pritisak," rekla je Ivanovićeva.

Dolazak Ivanovićeve izazvao je veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << madijsku pažnju. Ona je na rang listi prestigla nekadašnju prvu teniserku sveta Mariju Šarapovu, a slično je i kada je u pitanju popularnost. Slike četvrte na WTA listi nalaze se u mnogobrojnim modnim časopisima. Zvezda je "X Box" video igrice u Japanu...

Australijski Dejli Telegraf ocenio je da je upadljiva njena skromnost, želja da bude najbolja što može, ali i izgled.

"Slava se za mene dogodila prilično brzo", priznala je Ivanovićeva.

Kako navodi Australijan, srpska teniserka je ocenila da je morala da popravi kondiciju i da je veliki rad na tome značano uticao na njenu igru.

"Osećam da imam više iskustva i dosta sam sazrela. Ranije sam znala da na terenu postanem previše uzbudjena i emotivna, ali sada učim kako da se nosim sa tim. Igranje protiv vrhunskih teniserki na velikim turnirima je prošle godine za mene bilo nešto novo, ali sada sam navikla", rekla je Ivanovićeva.

Sidnej Morning Herald izdvojio je da "dok su neke od njenih prethodnica imale problema mešajući sport i manekenstvo, ona kaže da joj je to, kao i humanitarni rad (Ivanovićeva je ambasador UNICEF-a) donelo ravnotežu u njen grozničav teniski život".

"Provodimo dosta vremena trenirajući i ako mi se ukaže prilika da radim nešto drugačije i izadem sa teniske arene uvek je lepo i uživam u tome," rekla je Ivanovićeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.