Ivanovićeva žena bila trudna, a skandal sa Marijanom Mateus mu narušio reputaciju i tu nije kraj! ČUVENA DOKTORKA upletena, Englezi tu šansu NISU PROPUSTILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:26

Ivanovićeva žena bila trudna, a skandal sa Marijanom Mateus mu narušio reputaciju i tu nije kraj! ČUVENA DOKTORKA upletena, Englezi tu šansu NISU PROPUSTILI

Buran život naizgled povučenog defanzivca.

Bivši kapiten i rekorder po broju nastupa u dresu Srbije Branislav Ivanović profesionalnu karijeru je završio 2021. godine, a pored besprekornih igara na terenu stameni desni bek je, u jednom trenutku, bio u centru pažnje javnosti zbog svog privatnog života.

Momak rođen u Sremskoj Mitrovici je u jeku sjajnih partija u dresu londonskog Čelsija 2014. godine bio meta "skandala". Naime, tada se pisalo da se Ivanović tajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viđao sa modnom dizajnerkom Marijanom Mateus i to dok je bio u braku i imao troje dece.

Ivanović i Mateusova su tu priču negirali, a sve je navodno prekinuto kada je fudbaler saznao da sa suprugom Natašom čeka četvrto dete.

Govorkanja o potencijalnoj aferi je sve šokirala tih godina pošto je Bane bio poznat kao miran čovek van terena i nije bio sklon skandalima. Marijana je čak 13 godina starija od nekadašnjeg defanzivca.

Ipak, o Ivanovićevom privatnom životu pisali su i engleski mediji. Pisali su o Srbinu kao o zavodniku, navodeći da je bio u vezi i sa atraktivnom doktorkom Čelsija Evom Karneiro.

Kao ni priča sa Marijanom Mateus i ova navodna afera je ostala na domenu spekulacija.

Engleski mediji su prenosili da je nekoliko igrača Čelsija bilo u emotivnoj vezi sa atraktivnom doktorkom, a među njima je bio i srpski igrač.

Detalj nakon osvajanja Lige Evrope je dodatno podgrejao priče. Posle pobede nad Benfikom u kojoj je Ivanović bio heroj Plavaca pošto je postigao pobedonosni gol, fudbaler je podigao Evu i snažno je zagrlio što je mnogima aludiralo da među njima ima nečega.

Bane je karijeru završio pre četiri godine, a najbolje igre je pružao u dresu Čelsija sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti, a kruna je bila titula šampiona Evrope 2012. godine posle pobede nad Bajernom u Minhenu nakon boljeg izvođenja penala.

Ivanović je za razliku od Plavaca koje je napustio 2017. godine i to na dostojanstven način kako i priliči tako velikom klubu, od dresa sa nacionalnim grbom se oprostio na krajnje sramnim postupkom saveza.

Neposredno pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji mu je iz neobjašnjivih razloga oduzeta kapitenska traka, da nakon šampionata ne bi uopšte dobijao poziv da igra za Srbiju.

Zemlju za koju je odigrao 105 mečeva i postao rekorder u tom segmentu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.