Ivanovića pitali za tuče u derbiju i Madridu, njegov odgovor je bio DIREKTAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 22:37

Ivanovića pitali za tuče u derbiju i Madridu, njegov odgovor je bio DIREKTAN!

Strateg crveno-belih jasan.

Trener Crvne zvezde Duško Ivanović bio je zadovoljan posle trijumfa nad Zadrom na startu plej-ofa, 100:73.

- Prve utakmice plej-ofa su uvek nekako nervozne. Imali smo tri-četiri odbrane na početku koje nisu bile dobre, ali je posle bilo kako treba. Kontrolisali smo igru, kontrolisali odbranu i imali strpljenje u napadu – istakao je Ivanović.

U tim Crvene zvezde se posle povrede vratio Ben Bentil.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Igrač koji se vrati posle povrede ima želju i pružio je večeras dobru partiju.

Upitan je Ivanović i za “nemilu scenu u derbiju, koja se zatim ponovila u Madridu i kako da se takve stvari spreče”.

- Postoje odgovorni koji su zaduženi i plaćeni to da rade – kratko je odgovorio Ivanović.

Trener Zadra Danijel Jusup je ishvalio crveno-bele posle ubedljive pobede.

- Nije to ista Zvezda od pre mesec dana, stalo im je do ABA lige. Igrali su od prvog do poslednjeg minuta sa 100 odsto mogućnosti. Vidi se koliko im znači ovaj plej-of. Vildoza i Kampaco se raduju svakom poenu kao deca. Sada ceo tim Zvezde igra sa većom odgovornošću nego ranije, čvršće, ostala im je ABA liga da pokažu svoj kvalitet – objasnio je Jusup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.