Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2021, 18:48

Ivanović u konkurenciji za igrača sezone u Sloveniji

Ofanzivac zapažen u dresu Olimpije

Sindikat profesionalnih fudbalera Slovenije saopštio je nominovane fudbalere u konkurenciji za nagradu igrača sezone, a među konkurentima za priznanje je i sropski internacionalac Đorđe Ivanović.

Ofazivac Olimpije nominovan je uz saigrača Maka Elšnika i Senijada Ibričića iz Domžala, te bi mogao da nastavi niz indivdualnih priznanja srpskih fudbalera u inostranstvu, nakon što su za najbolje u šampionatima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Holandije i Poljske proglašeni Dušan Tadić i Filip Mladenović.

Ofanzivac kluba iz Ljubljane je u aktuelnoj takmičarskoj godini odigrao 33 susreta i na njima postigao 11 pogodaka uz šest asistencija čime je dao značajan doprinos timskom učinku Olimpije koja zauzima treće mesto u Prvoj ligi Slovenije, sa bodom manje od Mure i četiri u odnosu na Maribor.

Kada je u pitanju nagrada namenjena najboljem treneru u sezoni nominovani su Dejan Grabić (Bravo), Ante Šimundža (Mura) i Dejan Đuranović (Domžale), dok su u trci za najboljeg mladog fudbalera Timi Maks Elšnik, Dario Kolobarić (Domžale) i Nardin Mulahusejnović (Koper).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.