Ivanović pred derbi: Vidić najbolji na Ostrvu!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović pred derbi: Vidić najbolji na Ostrvu!

Branislav Ivanović s nestrpljenjem očekuje derbi protiv šampiona Mančester Junajteda Nemanje Vidića.
(FOTO: AP)
Kapiten reprezentacije Srbije je pre četiri dana postigao pobedonosni pogodak protiv Aston Vile i doneo drugi trijumf četi Žozea Murinja u ovom prvenstvu, ali svestan je da ih na Old Trafordu očekuje mnogo teži meč.
Šampionu se ne preti, pogotovo kad mu dolazite u goste. Čeka nas još jedan težak meč u nizu, ali spremni smo da pokažemo da imamo kvalitet za osvajanje titule – rekao je Branislav Ivanović u razgovoru za zurnal.rs.
Prošle sezone Čelzi je pobedio na Old Trafordu sa 1:0, ukoliko sad slavi mogao bi da postane prvi koji je u kalendarskoj godini pobedimo na Teatru snova dva puta?
Prošle sezone smo dobili tamo, ali je tada bila druga situacija, jer meč je bio bez rezultatskog značaja. Ipak mislim da možemo da to ponovimo.
Čeka vas novi duel sa starim drugarom Nemanjom Vidićem?
Nemanja je najbolji defanzivac u Premijer Ligi i o njemu ne treba trošiti reči. Mančester Junajted je s njim u timu druga ekipa. Nadam se da neće pokazati sve kvalitete.
Poslednjih mesec dana bilo je priče da će vam se produžiti napadač Mančester Junajteda Vejn Runi, a menadžer Mojes ga najavljuje u startnoj postavi?
Mnogo se pričalo o Runijevom dolasku kod nas, ali izgleda da od toga nema ništa. Ukoliko bude igrao biće velika opasnost po našu odbranu, jer je jedan od najboljih napadača protiv kojih sam igrao – tvrdi Ivanović.
U duelu protiv Aston Vile ste postigli pogodak 23. pogodak u dresu Čelzija i pokazali da se nalazite u odličnoj formi?
Prezadovoljan sam kako je počelo, odlično. Moram priznati da mi pogodak protiv Aston Vile mnogo znači, pogotovo za samopouzdanje.
Posle tog meča bila je dosta priče o vašem duelu sa Bentekeom i laktu?
U Premijer ligi ima mnogo takvih duela. Sudija mi nije dao žuti karton, FA me nije kaznio, što dovoljno govori da nisam uradio ništa loše. Domaćini su posle poraza morali da se na nešto žale – rekao nam je Branislav Ivanović.
Bilo je priča o vašem odlasku iz Čelzija tokom prelaznog roka?
To su bile samo priče medija. Meni je u Čelziju odlično i ne vidim nijedan dobar razlog zbog čega bih nešto menjao. Želja mi je da s klubom osvojim još trofeja i ono što je sigurno ostaću ovde do kraja ugovora – rekao je Ivanović.
Junajted dočekuje Čelzi pred 63.000 navijača
Mančester junajted je saopštio da je prodao rekordnih 63.000 ulaznica za današnji meč sa Čelzijem.
Od 63.000 karata čak 55.000 su pretplatne ulaznice.
Ovo je fantastičan način da se dočeka Dejvid Mojs u njegovoj prvoj utakmici pred navijačima Junajteda – rekao je komercijalni direktor mančesterskog kluba Ričard Arnol.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bez golova na "Old Trafordu"

Izvor: B92, 26.Avg.2013

Od 21 čas na "Old Trafordu" na programu je veliki derbi engleskog fudbala između Mančester Junajteda i Čelsija...Čelsi u derbi drugog kola ulazi sa dva trijumfa, jer su prošlog utorka odigrali meč sa Aston Vilom, zbog meča Super kupa Evrope 30. avgusta protiv Bajerna iz Minhena...Na premijeri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.