Ivanović: Žao mi je zbog povrede

Izvor: B92, 03.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: "Žao mi je zbog povrede"



Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je posle pobede u Tokiju nad najboljom igračicom sveta Marijom Šarapovom da se osećala sigurno i da joj je žao što je do finala turnira došla predajom Ruskinje.

Polufinalni meč okončan je predajom Šarapove zbog povrede zadnje lože pri rezultatu 6:1, 0:1 za Ivanovićevu.

"Žao mi je što je morala da preda meč. To nije način na koji želim da pobeđujem. Osećala sam se sigurno. Igrala sam agresivno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je važno kada se igra protiv Marije, jer njoj ne treba dati vremena", rekla je Ivanović.

Šarapova je posle meča objasnila:

"Počela sam da osećam zatezanje u nozi još na Otvorenom prvenstvu Australije, ali ovo danas nije bio isti bol, sada je bio mnogo jači".

Prema njenim rečima, ona je odlučila da prekine meč kada je shvatila da bol ne prestaje i da ne može da igra kako bi želela.

"Ana je odlično igrala. Veoma je važno biti dobro pripremljen za njen servis. Ona je imala kontrolu poena", rekla je Šarapova.

Bez obzira na to kako je stigla do finala, Ana je bila zadovoljna pokazanom formom.

"Za vreme pauze između sezona radila sam na servisu, takođe, radila sam i na kondiciji. Srećna sam što se vidi rezultat", rekla je Ivanović.

U finalu Toraj Pan Pasifik turnira u Tokiju Ana Ivanović će se sastati sa Švajcarkinjom Martinom Hingis, koja je u polufinalu savladala Ruskinju Jelenu Dementijevu sa 2:0. Nagradni fond turnira je 1.340.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.