Ivanović: Zadovoljna sam sezonom

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Zadovoljna sam sezonom



Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je zadovoljna sezonom, iako nije ispunila cilj, i najavila još bolje igre u sledećoj godini.

"Ne bih bila iskrena ako bih rekla da nisam zadovoljna sezonom, iako se nisam plasirala među prvih 10 igračica, kako je bilo planirano. Nisam uspela zbog povreda i promena trenera, ali sam mnogo naučila i planiram da budem bolja sledeće sezone", rekla je Ivanovićeva, koja se trenutno 14. na WTA listi.

Ivanovićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u julu počela da radi sa trenerom Dejvidom Tejlorom i kondicionim trenerom Skotom Bernsom.

"Nisam igrala na dovoljno turnira od kada sam počela da radim sa novim trenerima, ali mislim da sam na pravom putu. Iskoristiću pauzu za kondicione treninge i pripremanje taktičkog dela igre", objasnila je Ivanovićeva.

Ona je kao vrh sezone istakla turnir u Montrealu, kada je u finalu pobedila uzor iz detinjstva, Švajcarkinju Martinu Hingis. Kao glavni cilj za sledeću godinu istakla je da igra bez povreda.

"Imam osećaj da sam napredovala i da sam bila blizu Mastersa, koji mi je jedan od glavnih ciljeva. Najvažniji mi je da ostanem zdrava".

Ivanovićeva će i ove godine otići ranije u Australiju na pripreme za Otvoreno prvenstvo te zemlje, ali ne toliko rano kako bi njeni treneri želeli.

"Uželela sam se Beograda i ovde ću prve dve nedelje raditi na kondiciji. Posle idem u Švajcarsku, pa onda u Australiju. Nisam želela ove godine da idem ranije tamo, ali pošto su mi oba trenera Australijanci, nisam imala izbora".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.