Ivanović: Povreda Markovića nas je poremetila, računamo na tri boda protiv Albanije

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Povreda Markovića nas je poremetila, računamo na tri boda protiv Albanije

Kapiten fudbalera Srbije Branislav Ivanović rekao je da su očekivali pobedu na gostovanju u Jermeniji (1:1), na startu kvalifikacija za EURO2016.

"Osvojen bod u svakom slučaju, naravno da smo očekivali više od meča, imali smo dosta šansi koje nismo iskorsitli u prvom poluvremenu. Dominirali smo u drugom, a onda se desio prekid i posle je bilo jako teško, izgubili smo disciplinu. Da smo prvi postigli gol, uveren sam da bismo pobedili. Moramo da se oporavimo za Albaniju, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nas velika utakmica. Druge ekipe su takođe gubile bodove, protiv Albanije idemo na napravimo korak napred", poručio je Ivanović.

"Orlovi" su golom Zorana Tošića u 90. minutu uz odbranjen penal Stojkovića sedam minuta ranije izbegli poraz u Jerevanu, a u utorak dočekuju Albaniju u Humskoj.

"Za nas je taj meč prvi kod kuće i naravno da očekujemo tešku utakmicu, pun stadion i ta atmosfera je veoma važna, jer nastavak kvalifikacija zavisi od početka, i računamo na tri boda protiv Albanije. Utakmica sa Jermenijom je završena, treba brzo da je arhiviramo, imali smo dosta dobrih momenata, a verovatno nas je povreda Lazara Markovića izbacila iz koloseka, promenili smo sistem igre i došlo je do promena u presingu i formacijskom delu. Moramo da gledamo napred i pozivitnu atmosferu koju smo osetili od navijača na početku kvalifikacija moramo da opravdamo na terenu", naglasio je kapiten Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Advokat:“Treba da budemo pozitivni“

Izvor: FudbalSrbija.net, 11.Okt.2014

„Treba da budemo pozitivni i pored nerešene igre. Očekuje nas važan duel protiv Albanije i zato bih voleo da gledaoci dođu u većem broju na stadion i podrže momke, koji su večeras uložili mnogo truda da dođu do sva tri boda, ali u tome nisu uspeli„, rekao je Dik Advokat posle utakmice...„Očekivali...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.