Ivanović: Neka brine Arsenal

Izvor: Mondo, 24.Sep.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Neka brine Arsenal

Srpski internacionalac i defanzivac Čelsija mislima već u subotnjem derbiju protiv "tobdžija".

Utakmica protiv Arsenala, biće to meč šestog kola Premijer lige, za Čelsi je prva velika provera u sezoni, smatra Branislav Ivanović, komandant odbrane "plavaca".

Brzo su na Stamford Bridžu arhivirali trijumf nad Stoukom (1:0) koji im je osigurao lidersku poziciju na tabeli. Najviše iz razloga jer su svesni da u pet kola Premijeršipa nisu merili snage sa ekipama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gornjeg doma. Zato Bane Ivanović meč sa Arsenalom potencira kao najvažniji i smatra da je rano za priču o osvajanju pehara namenjenog šampionu koji je bio u vlasništvu Čelsija poslednji put 2010. godine.

"Gostovanje Arsenalu biće veliki izazov za nas. To nam je prva velika utakmica ove sezone", pričao je Ivanović i nastavio:

"Svesni smo naših sposobnosti i kvaliteta, ali želimo da svi to vide i da budemo na istom nivou u svim mečevima".

Napad Čelsija, vredan 130 miliona funti, nije na meču protiv Sotuka, nalazio put lopti do gola. Mrežu je na kraju zatresao defanzivac, Ešli Kol i spasao šampiona Evrope drugog ovosezonskog remija. Bio je to prvi pogodak Kola posle 28 mesečnog posta

"Za mene je Kol najbolji levi bek na svetu, već duže vreme. Sjajan je! I uvek radi dobre stvari za ekipu. Za defanzivce je vrlo dobro da postižu golove, to mnogo znači za samopouzdanje", objašnjava Ivanović:

"Kol ima tehniku, ima brzinu, ume da trči, može da ide napred, ima viziju igre. Ali sve ovo što pričam nije ništa novo, sve to već znate", rekao je srpski internacionalac engleskim novinarima.

Ostaje da se vidi da li će tandem Ivanović-Kol briljirati i u derbiju sa Arsenalom.

Kako prenose engleski mediji sveži i odmorni izaći će na megdan "tobdžijama" jer trener Di Mateo planira da ih poštedi napora u meči Liga Kupa, protiv Vulverhemptona.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bane: "Arsenal u gostima – Pr(a)vi ispit!"

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2012

Pouzdani defanzivac prvaka Evrope i prvoplasiranog tima na tabeli Premijer Lige, Branislav Ivanović, nakon pobede nad Stukom se okreće narednom meču i gostovanju Arsenalu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.