Ivanović: Meč sa Liverpulom jako važan za nas

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Meč sa Liverpulom jako važan za nas

Defanzivac Čelzija Branislav Ivanović rekao je da njegov tim voli da igra velike utakmice i da će susret sa Liverpulom biti baš takav.
– Naš tim voli da igra velike utakmice i ima velike izazove. A, meč sa Liverpulom je baš takav, jako važna za nas. Moramo da se spremimo za ogromnu borbu - rekao je Ivanović britanskim medijima.
On je kazao da Čelzi nije primo gol na poslednje dve utakmice i da mora tako i da nastavi.
- Na poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dve utakmice nismo primili gol i moramo tako da nastavimo. Moramo da se branimo i borimo kao tim – rekao je Ivanović.
Čelzi u nedelju od 17.00 na svom terenu dočekuje Liverpul u utakmici 19. kola engleskog prvenstva.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ivanović: "Meč sa Liverpulom jako važan za nas"

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2013

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da njegov tim voli da igra velike utakmice i da će susret sa Liverpulom biti baš takav.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.