Ivanović: Igramo dobro, a bićemo još bolji

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Igramo dobro, a bićemo još bolji

Igrač Čelzija Branislav Ivanović zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema londonskih „plavaca” i napomenuo je da će ekipa igrati još bolje kada počnu zvanična takmičenja.
(FOTO: AP)
Čelzi je u nedelju u Nju Džersiju na pripremnom turniru savladao italijanski Milan sa 2:0.
Želimo da počnemo sezonu spremni i motivisani, da igramo od prvog dana na visokom nivou. Naravno, uvek ima mesta za napredak, ali trenutno Čelzi izgleda veoma dobro>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kazao je Ivanović za sajt kluba.
Ivanović je protiv Milana prvo poluvreme igrao na mestu štopera, a u nastavku meča bio je pozicioniran na desnom beku.
U ovoj fazi priprema za svakog igrača je najvažnije da izbegne povrede – dodao je Ivanović.
Čelzi će u sredu odigrati prijateljski meč sa madridskim Realom na čijoj klupi je donedavno sedeo Žoze Murinjo, sada povratnik u redove „plavaca”.
Takođe, ekipu Reala predvodiće Karlo Anćeloti koji je sa Čelzijem u sezoni 2009/2010 osvojio Premijer ligu.
Ima mnogo stvari koje povezuju Čelsi i Real, tako da očekujem veoma zanimljiv meč. Ipak, biće to daleko od prijateljskog duela. To je pravi test za nas – zaključio je Ivanović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.