Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 11:44

Ivanović: Hoću da pokažem zašto sam doveden

„Ne znam šta me koči“, poručuje Partizanov ofanzivac

Bilo je dobrih partija, čak i efektnih golova – primera radi, jesenas na Banovom brdu – mada je Đorđe Ivanović i sam svestan da mu u Partizanu nedostaje kontinuitet. Dve i po godne su prošle otkako je sa statusom najboljeg fudbalera Superlige stigao u Humsku, međutim, nikako da se probije i(li) ustali startnih 11.

Iako može da pokriva skoro sve pozicije u ofanzivi, 24-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << momak iz Vukovara je morao da se pomiri sa ulogom rezerve i šansu traži s klupe ili na takozvanim „malim“ utakmicama. Pravu priliku, da spoji desetak mečeva, pa da se na osnovu toga sudi koliko može maltene nije ni dobio. Uprkos svemu, rešen je da iz prikrajka vreba šansu, iako je u minulim prelaznim rokovima imao poziva da promeni sredinu.

Želm da ostanem i pokažem zašto sam doveden. Nadam se da će tako biti“, kratko, ali uverljivo signalizira Ivanović sa Zlatibora, gde je u četvrtak otvorio golgeterski konto na pripremama i poveo Parni valjak ka prvoj pobedi u kontrolnim mečevima ovog leta, nad Trepčom iz Kosovske Mitrovice.

Saigrači ga hvale, trener Savo Milošević uvek se pozitivno izjašnjava o njegovim fudbalskim kvalitetima i karakternim crtama, međutim, kao da nešto koči bivšeg kapitena Spartaka...

Iskreno, ne znam ni ja šta je u pitanju. Ne bih mnogo da pričem o tome o tome. Valjda samo malo više samopouzdanja. Razgovaram sa Miloševićem o fudbalskim stvarima...“.

Prošlu sezonu u Humskoj žele što pre da zaborave, prvi put posle pet godina nisu osvojili nijedan trofej. Kakvu-takvu utehu na ličnom planu Ivanović je pronašao u saznanju da je najbolji strelac Kupa Srbije za takmičarsku 2019/2020, za šta je zaslužna „petarda“ Vodojaži još u prvoj rundi.

„Tako se namestilo. Mogao je bilo ko drugi da postigne pet golova, potrefilo se da sam u ovom slučaju to bio ja“.

Ivanović je u hotelu Palisad cimer sa Aleksandrom Popovićem, čuvarom mreže projektovanim da zbog pravila o bonus igračima dobije što više minuta u narednoj sezoni.

Pop je mašina, moža da bude vrhunski golman. I biće. Sa nama je i dosta talenata iz Teleoptika i omladinske škole, nikog ne bih izdvajao, biće jednog dana veliki igrači“, dodao je Đorđe Ivanović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.