Ivanišević: Novak je sa druge planete

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević: Novak je sa druge planete

Vimbldonski šampion Goran Ivanišević kaže da je pobediti Đokovića nemoguća misija i za Toma Kruza. Tvrdi da će tako biti još dugo

Foto: Getty images/Clive Brunskill

Novak Đoković završio je uspešnu sezonu sa 11 osvojenih trofeja. U 2015. postavio je nekoliko rekorda, ispisao stranice teniske istorije, a za malo mu je izmaklo osvajanje sva četiri grend slema.

Osvojio je završni turnir u Londonu, proglašen je najboljim igračem sezone i okončao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je godinu na prvom mestu. Uz njegovo ime stoje samo superlativi, s pravom.

Baš u tom tonu pričao je o Đokoviću i Goran Ivanišević.

Bivši hrvatski teniser, koji je u karijeri podigao i pehar na Vimbldonu, smatra da Srbinu niko još dugo neće moći da izađe na crtu.

"Kada pričamo o tome ko je najbolji, to je Novak Đoković. Bez premca. On deluje kao da je došao sa druge planete. Razlika u klasi između njega i ostalih igrača je ogromna, on je na potpuno drugom nivou u odnosu na njih. I u narednih deset godina ne vidim ko bi mogao da ga smeni... To je nemoguća misija! Ni Tom Kruz tu ne bi mogao da pomogne", izjavio je Ivanišević za mađarski dnevnik "Magyar Nemzet".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.