Ivanić hoće da osvoji Kup sa Vošom!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić hoće da osvoji Kup sa Vošom!

Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić rekao je da njegov klub želi da osvoji Kup ove sezone i da je zbog toga veoma važna predstojeća utakmica protiv Inđije.

Vojvodina će u sredu u 15.00 dočekati Inđiju u četvrtfinalu srpskog Kupa.

"Kup nam je mnogo važan i ove sezone, ako možemo, idemo na to da ga osvojimo. Jednostavno, moramo da pobedimo i prođemo u četvrtfinale", rekao je Ivanić za klupski sajt.

Prema rečima Ivanića, Vojvodina tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu treba da odigra isto kao protiv Mladosti za vikend u prvenstvu, kada je njegova ekipa pobedila 3:0.

Ivanić je posle tog susreta, na kojem je imao gol i asistenciju, dobio pohvale svog trenera, ali i protivničkog Nenada Milovanovića.

"Mnogo mi znači što je tako i što stručni ljudi na takav način govore o meni. Međutim, meni je najvažnije bilo to da mi dobijemo tu utakmicu. Postigao sam jedan od tri gola, ali to nije bitno, važno je samo to da smo pobedili", kazao je Ivanić.

Vojvodina je vezala dve pobede u Super ligi i šesta je posle 19 kola, sa 28 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČUKA U IVANJICI: Idemo na najteže moguće gostovanje

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2015, 15:15

Fudbaleri Čukaričkog u okviru osmine finala Kupa Srbije sutra gostuju Javoru u Ivanjici, što su u klubu ocenili kao najteže moguće gostovanje.. . Pre ovog meča na konferenciji za medije utakmicu su najavili trener Zoran Popović i fudbaler Bojan Ostojić.. – Ulazimo u poslednjih petnaestak, dvadeset...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.