Ivana u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: RTS, 27.Avg.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana u finalu Svetskog prvenstva

Ivana Španović se jutros plasirala u finale Svetskog prvenstva u atletici koje se održava u Pekingu. Ivana je ovim skokom, rezultatom 6,91, za tri centimetra popravila i nacionalni rekord u skoku udalj.
Finale skoka udalj na programu je sutra od 13.50 po našem vremenu, uz direktan prenos na RTS-u.

Norma za ulazak u finale >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznosila je 6,85, a srpska rekorderka je već u prvoj seriji skočila duže od svih u kvalifikacijama, u kojima su učestvovale 34 atletičarke.
Španovićeva je potom propustila druge dve serije, a njen trener Goran Obradović je istakao da se sve odvija prema planiranom i uvežbanom planu.

"Cilj je bio da Ivana što lakše obezbedi ulazak u finale. Idealno je kada se norma ostvari već u prvoj seriji. Ono što smo planirali to je Ivana i uradila. Rezultat govori sam za sebe. Borićemo se za najviši plasman", rekao je trener Goran Obradović. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2015

Ivana Španović jutros je za tri santimetra popravila je nacionalni rekord u skoku u dalj i rezultatom 6.91 metara plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici, koje se održava u Pekingu...Norma za ulazak u finale iznosila je 6,85 metara, a srpska rekorderka je već u prvoj seriji skočila duže...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.