Ivana u finalu EP u Berlinu

Izvor: RTS, 09.Avg.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana u finalu EP u Berlinu

Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović se kao prva u kvalifikacijama plasirala u finale na Evropskom prvenstvu u Berlinu. Skokom od 6.84 u trećoj seriji naša atletičarka se plasirala na prvu poziciju u kvalifikacijama. Finale je na programu u subotu od 20.05.
Posle prestupa u prvoj seriji, Ivana Španović je skokom od 6.56 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zauzela četvrto mesto u drugoj seriji, a potom je usledilo ono glavno.

U trećoj seriji Ivana je ostvarila skok od 6.84 i plasirala se na prvo mesto ispred Britanke Šare Proktor sa 6.75 i atletičarke iz Švedske Kadi Sanjia sa 6.63.
Ovim skokom naša atletičarka se kvalifikovala kao prva u finale discipline skoka u dalj.
Druga srpska atletičarka Milica Gardašević završila je takmičenje na 21. mestu skokovima 6,26 i šest metara, uz jedan prestup.
Finale je na programu u subotu od 20.05. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANOVIĆ U FINALU EP: Ivana brani zlato iz Amsterdama

Izvor: Kurir, 09.Avg.2018

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u finalu Evropskog prvenstva u Berlinu braniće zlatnu medalju u skoku u dalj.

Nastavak na Kurir...

Realno najbolja - Ivana Španović u berlinskom finalu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2018

Niko u disciplini skok u dalj nije bio bolji od Ivane Španović! Ona se kao prva u kvalifikacijama plasirala u finale na Evropskom prvenstvu u Berlinu. Za to, bio joj je dovoljan skok od 6,84 u trećoj seriji, koji joj je doneo i prvo mesto među takmičarkama. Pre toga, naša atletičarka je posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.