Ivana peta u Oslu

Izvor: RTS, 04.Jun.2010, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana peta u Oslu

Na trećem mitingu dijamantske lige u Oslu rekorderka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović, zauzela je peto mesto rezultatom 6 metara 65 centimetara.

Ovaj rezultat, koji je samo šest centimetara slabiji od njenog nacionalnog rekorda, Španovićeva je ostvarila u prvoj seriji. Nakon ovog skoka imala je dva prestupa, da bi u poslednje tri serije ostvarila rezultate 6 metara 18 centimetara, 6 metara, 43 centimetra i  i 6 metara, 45 centimetara.

Pobedila je Ruskinja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olga Kučerenko sa 6 metara 91 centimetar ispred Portugalke Najde Gomeš sa 6, 78 i Ruskinje Darije Klišine koja je imala jedan centimetar slabiji rezultat.

Takmičenje Međunarodne atletske federacije čini 14 različitih mitinga koji će se održati širom sveta. Gradovi domaćini prve sezone su Doha, Šangaj, Oslo, Rim, Njujork, Judžin, Lozana, Pariz, Monako, Stokholm, London, Cirih i Brisel.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.