Ivana pala drugog dana

Izvor: Mondo, 27.Maj.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana pala drugog dana

Jorovićeva nije uspela da dobije sinoć prekinuti duel na Rolan Garosu. Odlučujući treći set izgubila rezultatom 7:5.

Foto: MN Press

Ivani Jorović nije prijala pauza koju je prinudno morala da napravi na Rolan Garosu.

Duel protiv Dženifer Brejdi u prvom kolu u Parizu započela je u nedelju uveče, ali je zbog mraka on odložen za danas, pri rezultatu 1:1 u setovima.

Ivana je izgubila prvi set u taj-brejku 6:7, a onda je dobila drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rezultatom 6:4, kada je sudija doneo odluku da se meč prekine.

Danas nije uspela da odigra kao pre prekida, pa je izgubila treći set rezultatom 7:5.

U odlučujućem setu prva je stigla do prilike da rivalki oduzme servis, ali se ispostavilo da ju je ta propuštena šansa skupo koštala.

U trećem gemu imala je tri brejk lopte, ali ih nije iskoristila. Amerikanka je nakon toga preuzela incijativu, u desetom gemu propustila tri meč lopte (5:5), a onda na sledeći servis Jorovićeve bila uspešnija. Iskoristila je ukupno sedmu priliku da završi duel i obezbedi plasman u drugo kolo.

Srpskoj teniserki to je bio drugi poraz od Dženifer Brejdi u karijeri, pošto je prethodno slavila i na turniru u Leksingtonu 2015. godine, rezultatom 2:1.

Brejdi će u narednoj rundi igrati sa Polonom Hercog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.