Ivana Španović ponovo leti

Izvor: RTS, 06.Jun.2020, 21:10

Ivana Španović ponovo leti

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović na atletskom mitingu u skoku udalj održanom na stadionu "Karađorđe" skočila najbolji skok od 6,80 metara. Takmičenje kontrolnog tipa održano je uz učešće desetak takmičara i tamičarki i bez prisustva publike.
Naša najbolja atketičarka Ivana Španović uspešno se vratila na takmičarsku stazu posle duge pauze i uspešno je obavila skokove u svih šest >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << serija.

Trener naše najbolje atletičarke Goran Obradović nije krio zadovoljstvo zbog prikazane forme koju je Španovićeva pokušavala da održi i u otežanim uslovima tokom višemesečne pauze zbog pandemije virusa.
„Srećni smo i zadovoljni. Ivana je danas odradila odlično trening - takmičenje i više smo nego zadovoljni s rezultatom 6,80 metara za otvaranje sezone. Bilo je neophodno da imamo saznanje u kojoj se formi Ivana trenutno nalazi i ovo je odličan pokazatelj da smo na dobrom putu da takmičenja Dijamantske lige dočekamo spremni i na nivou od 7 metara što će i biti jedini cilj za ovu sezonu." rekao je trener Obradović.
Ovo pripremno takmičenje u Novom Sadu u organizaciji AK Vojvodina i Atletskog saveza je praktično i otvorilo ovogodišnju atletsku sezonu.
Posle duge pauze očekuje se da će se mitinzi Dijamantske lige održati u avgustu i septembru a naša atletičarka će na njima pokušati da dostigne granicu od sedam metara.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva poletela prvi put od septembra – i to kako VIDEO

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 07:56

Srpska atletičarka Ivana Španović fenomenalno je otpočela sezonu na otvorenom, na mitingu u skoku u dalj održanom na stadionu "Karađorđe"...Španovićeva je ostvarila najbolji skok od 6,8 metara na takmičenju kontrolnog tipa, njenom prvom još od septembra prošle godine...Miting je održan uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.