Ivana Španović pobedila u Stokholmu

Izvor: B92, 04.Jul.2021, 17:43

Ivana Španović pobedila u Stokholmu

Najbolja srpska atletičarka ostvarila je uspeh na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu gde je pobedila skokom u poslednjoj seriji.

Ona je ostvarila najbolji rezultat sezone skokom od 6,88 metara.

U odlučujućoj seriji Ivana je nadskočila Malaiku Mihambo iz Nemačke i Marinu Bek-Romančuk iz Ukrajine.

Ukrajinka je prestupila, a Nemica skočila 6,77, manje od srpske skakačice.

Španovićeva je iz serije u seriju podizala lestvicu, te povećavala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << daljine koje je preskakala.

U četvrtoj je skočila 6,83 metara što je bilo dovoljno za drugo mesto, u petoj je prestupila, a u šestoj preletela pomenutih 6,88 za zlatnu medalju u prestonici Švedske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović najbolja na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu

Izvor: RTS, 04.Jul.2021

Ivana Španović pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu, sa preskočenom daljinom od 6,88 metara. . Španovićeva je poslednjim skokom zabeležila najbolji rezultat sezone i sa preskočenih 6,88 metara osvojila prvo mesto na mitingu u prestonici Švedske...Drugo...

Nastavak na RTS...

Ivana Španović: "Najbolje uloge sam odigrala kada nisam imala plan B"

Izvor: B92, 05.Jul.2021, 10:49

Najbolja srpska atletičarka pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu skokom u poslednjoj seriji...Španovićeva je iz serije u seriju podizala lestvicu, te povećavala daljine koje je preskakala. Ona je ostvarila najbolji rezultat sezone skokom od 6,88 metara..."Iluzija o sigurnosti rasprsne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.