Ivan Perišić u Hajduku VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 17:22

Ivan Perišić u Hajduku VIDEO

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić novi je igrač Hajduka iz Splita.

Perišićev ugovor sa Totenhemom ističe na kraju ove sezone, a on karijeru nastavlja u splitskom Hajduku kao pozajmljeni igrač.

Kako je saopšteno, dogovor o pozajmici potpisan je do kraja ove sezone, a nakon toga će Perišić potpisati jednogodišnju ugovor sa klubom sa Poljuda.

Perišić se i dalje oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata kolena, a debi u Hajduku očkejuje se do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone.

"HNK Hajduk na zadovoljstvo celokupne javnosti koja je željno isčekivala ovaj trenutak može potvrditi da će Ivan Perišić nakon 17 i po godina ponovo obući beli dres sa brojem četiri", rekli su čelnici kluba.

Perišić je bio član Hajduka od 2000. do 2006, ali nije debitovao za seniorski tim.

Klub iz Splita na emotivan način najavio je dolazak Perišića, uz video i stihove pesme "Vraćam se tu, tu su luke moga sna", koju je pevao Arsen Dedić.

Perišić je u karijeri igrao za Sošo, Roselare, Briž, a onda je usledio transfer u Borusiju Dortmund kod Jirgena Klopa. Potom je prešao u Volfsburg, a u Inter je otišao u leto 2015. godine, ge je proveo šets sezona.

Sezonu 2019/20 proveo na pozajmici, a bi u sezoni 2022/23 otišao u Premijer ligi i zadužio dres Totenhema.

U dresu reprezentacije Hrvtaske odigrao je 129 utakmica i dao 33 gola, a osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji i bronzu u Kataru, kao i srebro u Ligi nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.