Ivan Paunić u Azovmašu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jul.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Paunić u Azovmašu

Ivan Paunić (25, 194) je tokom prve sedmice rada sa državnim timom istakao da će se veoma brzo znati ime kluba u kojem će nastaviti karijeru.
Na stolu je imao nekoliko ponuda, a definitivno je presekao u ponedeljak kasno uveče, da bi juče ujutru stavio paraf na ugovor sa Azovmašom i tako se pridružio Aleksandru Kesaru koji je pre desetak dana preuzeo kormilo kluba.
- Bio sam prva opcija Kesara. On me je zvao, a klub ponudio odlične uslove, tako da se uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nisam dvoumio. Sa Kesarom uspešno sarađujem veoma dugi period kroz reprezentaciju, ali i univerzitetsku selekciju. On ima dosta poverenja u mene, što je i bilo presudno za moju odluku – rekao nam je Paunić, po završetku pre podnevnog treninga u Vršcu.
Azovmaš i bek naše reprezentacije naredne sezone čeka puno izazova.
- Igramo Evrokup, veoma jaku VTB ligu sa dosta evroligaških timova, kao i domaći šampionat. Biće dosta mečeva i velikih izazova, što mi takođe odgovara.
Igranje u Ukrajini će svakako biti novo iskustvo za Paunića, nakon Belgije (Ostende), Grčke (Aris), Rusije (Nižnji Novgorod) i Italije (Virtus).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.