Itudisov tajm-aut o kojem se priča – srpske psovke za buđenje Gudurića VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 09:07

Itudisov tajm-aut o kojem se priča – srpske psovke za "buđenje" Gudurića VIDEO

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis na srpskom jeziku, koji govori gotovo kao maternji, davao je instrukcije Marku Guduriću tokom tajm-auta.

Povišenim tonom, grčki trener je pokušao da "probudi" Gudurića koji, očito, nije odradio ono što je Itudis tražio od njega.

Fenerbahče je na kraju savladao Armani, nakon produžetka, a Gudurić je bio jedan od najboljih u domaćem timu.

Ipak, nije bio fokusiran svaki put i prilikom svakog napada protivnika pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Itudis to želeo da mu da do znanja i nije mogao da nađe bolji način od onog koji je upotrebio tokom pomenutog predaha.

"Nemoj da me j...., preuzmi, preuzmi", vikao je Itudis pogleda uperenog ka Guduriću.

Dobro je poznato da je grčki strateg neraskidivo vezan za balkanske prostore, u Zagrebu je studirao i tamo i počeo trenersku karijeru da bi mu se put potom ukrstio sa stazom slave svog budućeg kuma Željka Obradovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.