Itudis: Teško je naći dobrog igrača, ali možda nekog i pronađemo

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis: Teško je naći dobrog igrača, ali možda nekog i pronađemo

Dimitris Itudis zbog povrede neće moći da računa na Vila Klajburna neko vreme, pa se postavlja pitanje da li će mu CSKA pronaći zamenu.

Američki košarkaš Vil Klajburn doživeo je povrednu prednjih ukrštenih ligamenata na utakmici sa Albom u Evroligi.

Klajburn će morati da ide na operaciju, a kada će se vratiti na parket za sada nije poznato, pošto postoje neke priče da bi mogao da propusti i čitavu sezonu.

Kako kaže trener CSKA Dimitris Itudis, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi iz kluba budno motre na tržište i vrebaju svoju priliku kako bi pronašli adekvatnu zamenu za Vila Klajburna, ali ne žure nigde.

"Otvorili smo širom i uši i oči. Sada je teško pronaći dobrog igrača, ali pomno sve pratimo, videćemo. Trenutno ne mogu da vam kažem ni da ni ne pošto ni sam ne znam, ali znam da smo širom otvorili oči i uši i čekamo našu šansu", rekao je Dimitris Itudis.

Košarkaši CSKA poraženi su u Moskvi od Olimpijakosa u jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.