Italijanska tragedija – poraz ekipa iz Serije A u sva tri finala

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 23:14

Italijanska tragedija – poraz ekipa iz Serije A u sva tri finala

Pre Intera, u mečevima za evro trofej poraženi i Roma i Fiorentina - u samo nedelju dana.

Pamtiće italijanski fudbal sezonu 2022/2023. po proboju klubova Serije A kakav dugo nije viđen u samu završnicu sva tri evro takmičenja, ali će na kraju ostati onaj najjači utisak, gorak za fudbal na Čizmi - porazi italijanskih timova u sva tri finala koje su igrali.

Ni Roma, ni Fiorentina, na kraju ni Inter nisu uspeli.

Nijedan evro trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije završo na Apeninima iako je bilo blizo da se to desi, jako blizu sva tri puta, u sva tri meča koja su igrali italijanski predstavnici.

Pehari su im bukvalno izmakli iz ruku.

Sevilja je u finalu Lige Evrope porazila Romu posle boljeg izvođenja penala, Vest Hem je golom u 90. minutu savladao Fiorentinu za pehar Lige Konferencija, dok je Siti soprineo da ova italijanska trageija bude još bolnija - porazivši Inter u finalu Lige šampiona.

I sve to u sedam dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.