Italijanka slavila u spustu i preuzela čelo u generalnom plasmanu

Izvor: B92, 18.Dec.2021, 14:20

Italijanka slavila u spustu i preuzela čelo u generalnom plasmanu

Italijanska skijašica Sofija Gođa pobednica je spusta u Val d'Izeru čime je preuzela vođstvo u generalnom plasmanu Svetskog kupa.

Gođa je slavila rezultatom 1:41,71 minuta i tako zabeležila 11. pobedu u spustu u karijeri.

Drugo mesto osvojila je Amerikanka Brizi Džonson sa 0,27 sekundi zaostatka, dok je treća bila austrijska skijašica Mirjam Puhner koja je za pobednicom zaostala 0,91 sekundu.

U generalnom plasmanu Svetskog kupa Gođa sada ima 535 bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deset više od Amerikanke Mikaele Šifrin koja je preskočila subotnju trku, ali bi trebalo da se takmiči u nedelju kada je na programu superveleslalom, takođe u Val d'Izeru.

Treće mesto u ukupnom poretku zauzima Slovakinja Petra Vlhova sa 340 bodova, dok je treća Lara Gut Behrami (298) koja je propustila spust pošto je posle prvog treninga u četvrtak bila pozitivna na koronavirus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Godja pobednica spusta u Val d'Izeru (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Dec.2021

Italijanska skijašica Sofija Godja pobednica je današnjeg spusta u Val d'Izeru čime je preuzela vodjstvo u generalnom plasmanu Svetskog kupa.Godja je slavila rezultatom 1:41,71 minuta i tako zabeležila 11. pobedu u spustu u karijeri.Drugo mesto osvojila je Amerikanka Brizi Džonson sa 0,27 sekundi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.