Italijani se smeju, Ko je Varan?

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani se smeju, "Ko je Varan"?

Na Apeninima kroz ironiju propratili vesti iz Pariza. Zaista je nejasno koji kriterijum odlučuje?

Posle vesti da Kristijano Ronaldo nije ni među trojicom fudbalera koji konkurišu za "Zlatnu loptu", u Italiji se podigla velika buka.

Juventusu naklonjeni "Tutosport" na naslovnoj strani donosi pitanje "Ko je Varan", dok "Korijere delo Sport" konstatuje da je ovo veliki udarac za Ronalda.

L'Ekip je navodno videom otkrio, ili bolje rečeno nagovestio da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konkurenciji Modrić, Varan i Mbape, ali su se onda pojavile informacije da je Grizman ušao u tri igrača, ali i da će Varan dobiti "Zlatnu loptu".

Bilo kako bilo, prilično je sigurno da nema Ronalda, ni Mesija, odnosno da će "Zlatna lopta" dobiti novog vlasnika, prvi put od 2007.

Jasno, na Apeninima navijaju za Ronalda jer je prešao u Juve, po nama, on nije zaslužio šestu titulu, ali da nije među top tri, to je baš diskutabilno.

Ono što je sigurno, na ceremoniju neće ni ići, ona je 3. decembra, a u Italiji tvrde da je sve ovo osveta Reala najboljem igraču sveta koji ih je napustio prošlog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.