Italijani pišu: Sergej bi da ide iz Lacija, Vanja da ostane u Torinu

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 23:54

Italijani pišu: Sergej bi da ide iz Lacija, Vanja da ostane u Torinu

Braća Sergej i Vanja Milinković-Savić su na raskrsnici u svojim klubovima.

I jedan i drugi imaju ugovore sa Lacijom, odnosno Torinom do kraja juna 2024. godine, ali čini se i da ih čekaju različite odluke.

Italijanski mediji su preneli da je Sergej konačno spreman da na leto promeni sredinu, pošto mu je klub ponudio drugačije uslove od onih koje je očekivao, dok je Vanja voljan da produži saradnju sa "bikovima" iz Torina.

Sergej Milinković-Savić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nije definitivno izjasnio, ali Korijere delo Sport prenosi da je rastanak na leto najverovatnija opcija.

"Moram da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Da li moja budućnost u klubu zavisi od plasmana u Ligu šampiona? Ne želim da pričam o tome. Videćemo na kraju sezone", rekao je Sergej.

Klub će na leto razmotriti ponude, pominju se opcije Milana, Liverpula, kao i još nekih klubova Premijer lige.

S druge strane, nedavno, tačnije uoči meča sa Sasuolom, golman Vanja Milinković-Savić je iskazao sasvim drugačiju želju, da ostane u Torinu.

"Obnova ugovora? Radimo na tome. U ovom dresu sam već mnogo godina i uvek je lepo znati da možemo da nastavimo saradnju još par godina", izjavio je golman reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.