Italijani pišu - Juventus dogovorio dolazak fudbalera Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani pišu - Juventus dogovorio dolazak fudbalera Bajerna!

Prema pisanju "Kalčomerkata", Juventus je ozbiljno zainteresovan da u svojim redovima vidi na kraju ove sezone Mehdija Benatiju.

Mehdi Benatija ove sezone nije u prvom planu u Bajernu iz Minhena, iako je stigao za veliku sumu novca iz Rome, pa je logično da želi da promeni sredinu.

Pominju se italijanski timovi, posebno Juventus i Roma u poslednjih nekoliko dana, a prema pisanjima italijanskog "Kalčomerkata" Juventus je ekipa koja je više "zapela" kada se radi o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovom dovođenju.

Navodno je, prema tvrdnjama ovog lista, sve dogovoreno i ukoliko Bajern prihvati ponudu Juventusa sve će biti završeno ovog leta.

Nije Benatija jedini igrač koga želi Juventus iz Bajern Minhena, navodno su u Minhenu kontaktirani i zbog Marija Gecea prema navodima istog lista, ali Bajern je tražio preko 45 miliona evra što bi bilo previše za Juventus u ovom trenutku.

Benatija izgleda kao realna opcija u ovom trenutku, dok je Gece još uvek daleko od transfera iz Bajerna, iako se često pominje i njegov odlazak.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.