Italijani oduševljeni, iz Niša pravo u Seriju A?

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani oduševljeni, iz Niša pravo u Seriju A?

Radnički se pohvalio.

Da je Srbija plodno tle za talentovane fudbalera to odavno nije tajna, a potvrda toga stiže nam iz Niša.

Radnički je potvrdio da će kapiten kadetske selekcije "Reala sa Nišave" Danijel Ranđelov provesti neko vreme u kampu Atalante koja je veoma zainteresovana za 16-godišnjeg momka.

Ranđelov je rođen 2003. godine, standardni je kadetski reprezentativac Srbije i kapiten kadeta Radničkog.

Igra na poziciji napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snalazi se podjednako dobro i kao centralni i kao krilni igrač navale, a u klubu ističui da ga krase "izuzetna brzina, raznovrstan dribling i osećaj za gol, kao i dominacija u skok igri".

Nišlije su sa njim potpisale profesionalni ugovor početkom oktobra, pa se nadaju da bi u slučaju dogovora mogli da dođu do pristojnog obeštećenja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.