Italijani ljuti na Vlahovića

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 11:11

Italijani ljuti na Vlahovića

Srpski fudbaler Dušan Vlahović odbio je da se rukuje sa Masimilijanom Alegrijem posle izlaska sa terena u toku drugog poluvremena na utakmici protiv Sevilje.

Bivši napadač Partizana je ljutitio seo na klupu, što je uhvatila kamera, kao i bacanje bandaže u trenutku kada je seo na klupu.

Ovo je jedna od tema italijanskih medija, koji sada pišu da bi Vlahović mogao da napusti Juventus.

Za Srbina već postoje razne ponude dok je jedna od njih iz Milana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde "Rosoneri" žele da Vlahovića u svojim redovima.

Mada je to malo verovatno, jer Juventus neće želeti da svog igrača da proda nekom drugom timu iz Serije A, već je pre verovatno da to bude neki tim iz Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.