Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 15:35

Italijan preuzeo Azere

Đani de Bjazi novi selektor Azerbejdžana

Novi selektor fudbalskog nacionalnog tima Azerbejdžana je Đovani "Đani" De Bjazi, javljaju italijanski mediji. U novom stručnom štabu sa njim su još dva sunarodnika, Benito Karbone i Klaudio Beluči, a ugovor je potpisan na dve godine.

Iskusni 64-godišnji italijanski stručnjak preuzima selekciju bivše sovjetske republike od Hrvata Nikole Jeurčevića,koji se ranije razišao sa FS Azerbejdžana. De >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bjazi je vodio veliki broj italijanskih klubova, između ostalih Brešu, Torinoje jed i Udineze. Nama je ipak najpoznatiji kao selektor Albanije od 2011. do 2017. kada je doveo ovaj tim na Euro pre četiri godine i to iz grupe u kojoj je bila i reprezentacija Srbije.

Posledni posao De Bjazija završio se neslavno pošto je u septembru 2017. preuzeo klupu Alavesa, da bi je napustio tri meseca kasnije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.