Italijan brani boje Srbiju na Svetskom kupu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijan brani boje Srbiju na Svetskom kupu

Italijan sa srpskim pasošem Fabio Inkorvalja, sedmostruki svetski šampion u džet skiju, predstavljaće Srbiju na Svetskom kupu na Tajlandu.

Na ovom prestižnom takmičenju, koje se održava pod patronatom tajlandske kraljevske porodice, pravo učešća imaju samo takmičari koji su postigli svetske rekorde.

Kako se navodi u saopštenjui Džet ški saveza, delegacija Srbije iskoristiće priliku i da održi sastanke sa tajlandskim ministrom sporta, zatim ministrom turizma i gradonačelnikom Pataje, kako bi se razmenile ideje koje bi pomogle u organizaciji Evropskog Kupa, sledeće godine u Nautičkom selu "Biser" u Boljevcima, pored Surčina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.