Italijan KONAČNO strelac za Inter!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijan KONAČNO strelac za Inter!

Prvi put posle 66 utakmica domaći fudbaler postigao je gol za crno-plave u Seriji A.

Foto: AP/Antonio Calanni

Navijači Intera više od godinu dana čekali su da neki Italijan postigne pogodak u Seriji A!

Crnu seriju kluba iz Milana prekinuo je 27-godišnji defanzivac Danilo D'Ambrosio, koji je u 23. minutu utakmice 26. kola zatresao mrežu Sampdorije za 1:0.

Pre njega, Italijan koji je postigao gol za Inter u prvenstvu Italije (ne računajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << autogolove) bio je Andrea Ranokija, 15. decembra 2014. protiv Kjeva (2:0). Od tada je prošlo čak 66 utakmica...

D'Ambrosio je, inače, jedan od tek dvojice Italijana u startnoj postavi Intera za utakmicu sa Sampdorijom. Drugi je naturalizovani Brazilac, napadač Eder, dok su na klupi rezervni golman Tomazo Berni, Davide Santon i Loris Zonta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.