Italija grmi: Čelsi nudi ugovor na četiri godine i 7.500.000 neto - Alegri je rekao DA?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija grmi: Čelsi nudi ugovor na četiri godine i 7.500.000 neto - Alegri je rekao DA?

Da li je to Roman Abramovič pronašao trenera?

Čelsi nema vremena za čekanje. Jedna sezone je otišla u nepovrat, bilo bi previše da se ponovi već u narednoj. Bez šefa se ne može, videlo se to i tokom januarskog prelaznog roka u kome je Čelsi bio prilično statičan. Ekipi je potrebna rekonstrukcija. Roman Abramovič mora da reaguje. I reagovao je! Ako je za verovati Kalčo Merkatu Čelsi je krenuo u frontalni napad na Masimilijana Alegrija!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Navodno, pred trenera Juventusa stavljen je rastući ugovor na četiri godine koji bi mu u poslednjoj sezoni obezbedio 7.500.000 evra neto. Takođe, Alegriju bi bilo dozvoljeno da u London povuče ceo stručni štab iz Torina, sve sa prvim pomoćnikom Markom Landučijem, pa i fizioterpauetom Stefanom Granijem , da ne pominjemo svakog poimence.

Alegri je načelno vrlo zainteresovan. Štaviše, načelno je prihvatio, jer mu je potreban novi izazova, a u fudbalu nema mnogo privlačnijih poslova od Premijer lige. Masimilijano u Seriji A već ima dve titule - jednu sa Milanom, drugu sa Juventusom - pa Kalčo Merkato tvrdi da će odgovor sigurno biti pozitivan ako torinska Stara dama i ovog proleća prigrli pehar. Čelsi je uporan, pre svega zato što je Alegri poznat kao trener koji ume da se snađe u haosu i uspostavi sistetm tamo gde se on izgubio.

Međutim, ima jedna "mala" prepreka. Pita se i Juve pošto Alegrijev ugovor traje do leta 2017, a šampion Italije već nudi produžetak saradnje jer je vrlo zadovoljan i najradije ne bi menjao.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.